Meerdaagse cursus landschapschilderen

Het landschap schilderen, geďnspireerd door de omgeving het Gooi, de vecht, Loenen en Naarden-Vesting. Tijdens de meerdaagse cursus bezoeken we meerdere plekken, met mooie vergezichten. Zo helpt de omgeving ons bij het maken van een mooi landschapschilderij.

Landschappen schilderen voor iedereen

Tijdens de schildercursus bouwen we het schilderij op volgens een vast systeem (Haagse School). Daardoor wordt het voor iedereen overzichtelijk. Hierbij wordt volop aandacht besteed aan zaken als compositie, ondergronden en onderschildering, kleurleer en perspectief.

Klik om te vergoten Klik om te vergoten Klik om te vergoten Klik om te vergoten

De cursus begint met een stuk theorie. Hierbij wordt aandacht besteed aan de diverse technieken en worden tips gegeven hoe deze toe te passen in een eigen schilderij. Vervolgens gaan we zo snel mogelijk het landschap in, om het geleerde in de praktijk te brengen.

Een leuke en ontspannen combinatie van leren en schilderen, voor iedereen die landschappen wil leren schilderen. In overleg stellen we de cursussen samen, waarbij een lunch, picknick of diner ook tot de mogelijkheden behoort.

Real Time Analytics