Schilderles

Wanneer je goed wilt leren schilderen of tekenen, is een schilderles met de juiste begeleiding erg belangrijk. Daarom geef ik in 2017 elke dinsdagavond en vrijdagochtend schilderles.

De schilderles is geschikt voor zowel beginnners als gevorderden. Individuele aandacht en begeleiding van de deelnemers vind ik erg belangrijk, daarom werken we in kleine groepen. Zo kan iedereen op zijn/haar eigen tempo leren schilderen.

Tijdens deze schilderlessen leer ik mensen schilderen volgens de technieken van grote meesters, zoals Rembrandt, Da Vinci en Lucien Freud. Samen kruipen we in de huid van deze kunstenaars! We bouwen de schilderijen op volgens hun ambachtelijke technieken: gekleurde ondergrond, onderschildering en kleursluiers in beperkt palet. We schilderen in acryl, met een lange droogtijd. Begeleid door mij leer je tijdens de schilderlessen onder meer hoe je op basis van deze technieken een (zelf)portret maakt.

Schildercurssussen en workshops

In korte tijd een portret leren schilderen? Tijdens mijn 3-daagse schildercursussen zullen we net als in de schilderles verschillende teken- en schildertechnieken behandelen. Daarnaast behandelen we de onderwerpen waar u het liefst over wil leren, persoonlijk of met andere cursisten.

Kijk voor actuele data op de pagina's cursus portretschilderen , cursus landschapschilderen of workshop Rembrandt schilderen.
Een workshop of schildercursus op aanvraag is ook altijd mogelijk!

Real Time Analytics