Schilderles

Schilderles voor beginners en gevorderden

Wanneer je goed wilt leren schilderen of tekenen, is een schilderles met de juiste begeleiding erg belangrijk. Daarom geef ik elke dinsdagavond en vrijdagochtend schilderles.

De schilderles is geschikt voor zowel beginnners als gevorderden. Individuele aandacht en begeleiding van de deelnemers vind ik erg belangrijk, daarom werken we in kleine groepen. Zo kan iedereen op zijn/haar eigen tempo leren schilderen.

Tijdens deze schilderlessen leer ik mensen schilderen volgens de technieken van grote meesters, zoals Rembrandt, Da Vinci en Lucien Freud. Samen kruipen we in de huid van deze kunstenaars! We bouwen de schilderijen op volgens hun ambachtelijke technieken: gekleurde ondergrond, onderschildering en kleursluiers in beperkt palet. We schilderen in acryl, met een lange droogtijd. Begeleid door mij leer je tijdens de schilderlessen onder meer hoe je op basis van deze technieken een (zelf)portret maakt.

Schilderlessen op donderdag en vrijdag

Elke donderdag- en vrijdagochtend geef ik les in het portretschilderen. Tijdens deze schilderlessen leer ik mensen schilderen volgens de technieken van de grote meesters, zoals Rembrandt, Da Vinci maar bijvoorbeeld ook Lucien Freud.

Samen kruipen we in de huid van deze kunstenaars!

Lestijden: donderdag 10:00 - 12:30 uur, vrijdag 10:00 - 12:30 uur en vrijdag 14:00 - 16:30 uur
Lesduur: minimaal 10 lessen
Lesperiode: gedurende het hele jaar. U kunt instappen wanneer u wilt.
Proef schilderles: €25,-
Kosten: €250,- voor 10 lessen

Online privéles schilderen

Kosten cursus: € 59,- p.u. of € 300,- voor zes lesuren.
exclusief materiaal

 Via Zoom of Skype krijgt u privé schilderlessen. We ontdekken samen uw talenten en interesses. Binnen korte tijd kunt u veel leren en plezier beleven aan het schilderen. Verschillende vakgebieden zoals het portretteren, landschapschilderen of zeeschilderen komen aan bod. Afhankelijk van uw eigen interesses natuurlijk. 

Schildercurssussen en workshops

In korte tijd een portret leren schilderen? Tijdens mijn 3-daagse schildercursussen zullen we net als in de schilderles verschillende teken- en schildertechnieken behandelen. Daarnaast behandelen we de onderwerpen waar u het liefst over wil leren, persoonlijk of met andere cursisten.

Kijk voor actuele data op de pagina’s cursus portretschilderen of cursus landschap­schilderen.

Een workshop of schildercursus op aanvraag is ook altijd mogelijk!

Klaar voor uw eerste schilderles?

Neem vrijblijvend contact met mij of meld u direct aan

Al meer dan 35 jaar schilder ik portretten en muurschilderingen in opdracht voor bedrijven, organisaties en particulieren.

Contact

Vliegdenweg 11
1406 MX Bussum (Nederland)
T: +31 (0)6 508 75 872
E: info@portretschilder.nl