Workshop voor Bedrijven

Een teambuilding workshop, bedrijfsevenement of afdelingsuitje voor je medewerkers organiseren? Een ontspannen, creatieve schildermiddag of dag kan veel voor je organisatie betekenen. Als verrassingen een schilderworkshop cadeau doen aan een groep vrienden of kinderfeest? Samen iets creëren of met een bepaald thema aan de slag.Govert Muijs verzorgt met zijn schilderlessen een gedenkwaardige beleving en een beeldende herinnering als resultaat.

De ideale plek voor bedrijven om iets te organiseren

De Ateliers van Govert Muijs zijn een grote lichte ruimtes met veel allure. Door de inspirerende sfeer van het atelier is het een ideale plek om met je team of collega’s samen te komen. Omdat je iets te vieren hebt of om elkaar beter te leren kennen. Bovendien is het goed bereikbaar met de trein en is 10 minuten lopen vanaf Station Bussum-Zuid.

Les van een ervaren beeldend kunstenaar

De workshops worden gegeven door beeldend kunstenaar Govert Muijs.  Zijn schilderijen zijn tentoongesteld bij verschillende galeries en o.a. nog recent in het Singer Museum te zien. Naast het in opdracht schilderen voor bedrijven en particulieren geeft Govert les aan de Talentklas op een middelbare school in Bussum en tweedaagse cursussen portret en landschapschilderen.

Spelen en werken

Het plezier van het maken staat bij de workshops voorop. Want spel is belangrijk. Maar het is ook fijn als je iets kunt opsteken op zo’n ochtend/middag of een hele dag. Tijdens een workshop leer je iets over je eigen talenten en over het proces van vallen en opstaan. Bovendien kan je aan de hand van een schilderinstructie het (creatieve) proces goed volgen. Zodoende krijg je inzicht in de manier waarop je dingen aanpakt.

Workshop op Locatie

Naast workshops op het atelier is het ook mogelijk de workshop voor bedrijven op locatie te organiseren. Deze workshops op locatie worden geheel naar je wensen samengesteld. Ze zijn gericht op teambuilding, waarbij collega’s op een bijzondere manier samenwerken. Daardoor leer je elkaar op een andere manier kennen dan tijdens het werk. De workshop kan gericht zijn op het maken van een gezamenlijk werk. Dat vervolgens een blijvende herinnering wordt aan een bijzondere dag. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Catering

De workshop kan feestelijk worden afgesloten in de vorm van een uitgebreide borrel, een thee-/koffietafel, een lunch of een diner. Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem contact met me op info@portretschilder.nl  We zien uit naar een mooie samenwerking.

Workshop met managers van PRO Rail

Voor de managers van Prorail heb ik een eendaagse workshops georganiseerd. Het thema was “Verbinding”. Iedereen kreeg een groot schilderdoek om na uitleg een zeegezicht te gaan schilderen. Na een half uur, op het sein van de conducteursfluit, ontstond er een wisseling plaats. Er werd dan verder gewerkt in het schilderij van je collega die naast je staat. Er ontstonden mooie samenwerkingen maar ook irritatie omdat net dat mooie stukje op je schilderij door je collega werd weg geschilderd.

Klaar voor uw eerste schilderles?

Neem vrijblijvend contact met mij of meld u direct aan

Al meer dan 35 jaar schilder ik portretten en muurschilderingen in opdracht voor bedrijven, organisaties en particulieren.

Contact

Vliegdenweg 11
1406 MX Bussum (Nederland)
T: +31 (0)6 508 75 872
E: info@portretschilder.nl