CURSUS LANDSCHAP­SCHILDEREN

CURSUS LANDSCHAPSCHILDEREN

Het landschap schilderen, geïnspireerd door de omgeving het Gooi, de vecht, Loenen en Naarden-Vesting. Tijdens de meerdaagse cursus bezoeken we meerdere plekken, met mooie vergezichten. Zo helpt de omgeving ons bij het maken van een mooi landschapschilderij. 

Deze schitterende omgevingen staan garant voor voldoende inspiratie. U leert o.a. te werken in de traditie van de Haagse School, door te werken met een beperkt palet.

Landschappen schilderen voor iedereen

Tijdens de schildercursus bouwen we het schilderij op volgens een vast systeem (Haagse School). Daardoor wordt het voor iedereen overzichtelijk. Hierbij wordt volop aandacht besteed aan zaken als compositie, ondergronden en onderschildering, kleurleer en perspectief.

De cursus begint met een stuk theorie. Hierbij wordt aandacht besteed aan de diverse technieken en worden tips gegeven hoe deze toe te passen in een eigen schilderij. Vervolgens gaan we zo snel mogelijk het landschap in, om het geleerde in de praktijk te brengen.

Een leuke en ontspannen combinatie van leren en schilderen, voor iedereen die landschappen wil leren schilderen. In overleg stellen we de cursussen samen, waarbij een lunch, picknick of diner ook tot de mogelijkheden behoort.

2 daagse cursus landschapschilderen

Data 2024: 22 & 23 april 2024 | 20 & 21 mei 2024 | 3 & 4 juni 2024
Dagindeling: 10.00-15.30 uur
Kosten cursus: €215,- (2 dagen)
Exclusief lunch exclusief materiaal.

Klaar voor uw eerste schilderles?

Neem vrijblijvend contact met mij of meld u direct aan

Al meer dan 35 jaar schilder ik portretten en muurschilderingen in opdracht voor bedrijven, organisaties en particulieren.

Contact

Vliegdenweg 11
1406 MX Bussum (Nederland)
T: +31 (0)6 508 75 872
E: info@portretschilder.nl