Ervaringen

ERVARINGEN SCHILDERCURSUSSEN

Op deze pagina leest u een aantal ervaringen van mensen die aan mijn schildercursussen en schilder workshops hebben deelgenomen.

Al jaren wilde ik graag een cursus portretschilderen volgen. Bij mij in de polder was geen cursusaanbod naar mijn zin en al speurend op Internet viel mijn oog op Govert, waar ik een workshop kon gaan doen. In ieder geval mooi om eens serieus te ruiken aan het portretschilderen, dacht ik. En dat bleek ook zo. De afgelopen dagen heb ik deelgenomen aan de workshop en ik ben heel enthousiast! Samen met een andere deelnemer heb ik heel intensief lerende, maar toch ontspannend schilderende dagen doorgebracht in Goverts atelier met als resultaat een zelfportret zoals ik dat nooit eerder had kunnen maken en waarop ik veel lovende reacties kreeg. Ik heb genoten van de workshop en hoop dat er gauw een plekje vrij komt om nu ook aan de cursus, die hij geeft, deel te kunnen nemen!

Groet, Michaela

Beste Govert,
Voor de tweede keer heb ik mee gedaan aan een drie daagse workshop portretschilderen en deze keer samen met mijn broer, ook deze keer heb ik weer als zeer prettig en leerzaam ervaren, de sfeer was goed en we hebben fijne gesprekken gehad tijdens de lunch, m.a.w. je bent nog niet van mij af. Nogmaals bedankt voor de fijne drie dagen en ik ga zeker met het geleerde aan de slag.

Hartelijke groetjes Boudien.

Een spannende ontspanning, dat is wat ik vind van de cursus bij Govert. En als het dan niet even niet lukt, weet hij je kunstig na een korte ‘ingreep’ weer feilloos op weg te helpen. Een inspirerende, geduldige en grappige meester. Ik had nooit verwacht dat ik zo’n mooi portret kon schilderen. Dank Govert!

– Marjolein ter Beek

Weer thuis na drie heel inspirerende dagen. Ik heb de cursus portretschilderen gedaan bij Govert, waarbij ik echt heel veel heb geleerd. In een fijn ontspannen- en gezellige sfeer ontdekte ik wat het is, en met name hoe mooi het is, om een (zelf)portret te maken. Dit lukte vooral, omdat ik steeds op een erg plezierige manier (gevraagd of ongevraagd), door Govert van tips en/of feedback werd voorzien. Het was echt een heel fijne cursus en, ondanks dat ik in Groningen woon, ga ik vast nog weer naar hem toe. Ik wacht nu eerst op de uitnodiging van een cursus “waddenschilderen”, dat is mij nl ook weer een geweldige uitdaging.

– Grietzen Visser

Beste Govert,
De drie dagen workshop portretschilderen zijn een bron van inspiratie voor mij geweest. Zoals je les geeft met geduld en gelijke aandacht voor alle cursisten is zeer bijzonder. Tenslotte wil ik je bedanken voor alles wat ik van je in zo’n korte periode heb mogen leren. Zeker tot ziens.

– José González

Hallo Govert,
Ik heb de cursus erg leuk gevonden. Prettig dat je niet met zoveel mensen bent.

Groetjes, Thea

Bedankt voor de leerzame cursusdagen! Ik heb er veel van geleerd en het wat bovendien erg gezellig. De lunch had je heerlijk voor elkaar. 

Hartelijke groet, Mariëtte

Wat leuk om met een aantal mensen die je nog niet kent in zo’n gezellige sfeer een driedaagse cursus bij jou te volgen. Ik voelde me gelijk op mijn gemak in je atelier, alhoewel ik niet wist wat ik er van moest verwachten, omdat ik nog nooit een portret had geschilderd. Maar dat is geen probleem, want mede namens jouw steun en hulp is het een prachtig zelfportret geworden, waar ik toch wel trots op ben. Ik weet nu ook dankzij jou, dat ik me wil specialiseren in portretschilderen. Heel erg bedankt voor al je geduld en al je inspiratie en voor de drie fantastische dagen, waarbij de wereld even niet bestaat alleen het doek en de verf.

Hartelijke groet, Erna

Wat heb ik een bijzondere dagen bij je gehad! De rust, de concentratie, jouw aanwijzingen en goede zorgen… allemaal heel bijzonder. En een prachtig resultaat! Ik kijk er met veel plezier op terug. Heel erg bedankt hiervoor.

Groetjes Tea

De driedaagse portretten workshop van Govert Muijs was echt fantastisch. De sfeer is heerlijk kalm en je voelt je meteen op je gemak in het atelier. Ook was de groep klein dus kregen we allemaal veel individuele aandacht. Ik had nooit eerder een succesvol portret kunnen schilderen, maar met de begeleiding en uitgewerkte techniek van Govert ging ik na drie dagen ontzettend tevreden naar huis! Ik zou zijn workshops zeker aanraden voor iedereen die een mooi portret wil kunnen schilderen, voor gevorderden, maar ook voor beginners die nog nooit geschilderd hebben. Het was een geweldige ervaring en ik kijk uit naar de volgende keer!

– Natalie

Dear Govert…
….daar zijn mijn tweelingzusje en ik …achter gekomen
….je maakt het *mooiste* in mensen los…
….door mensen de kunst van het zelf ..op t witte doek te laten zetten
….dit onder leiding van de Meester Govert Muijs
….de beweging om je naar het atelier te begeven…
….laat een spoor van ongelooflijk veel achter…
….namelijk de Liefde …de Kracht…Positiviteit..
….bovenal….de Kunst Zelf mogen leren!
Wij zusjes …zijn betoverd door Jouw kunst…Jouw energie…
die bij ons is binnengekomen…je manier met omgaan met de leerling!
Dit feest zou ik n ieder aanraden…
Ontdek..wat erin Jouwzelf aanwezig is dmv van doek..verf..penseel..
en de rest is De Ontdekking!

Een liefdevolle dank!!! voor Alles!!!
Maria & Freddy Bunt

Met veel plezier kijk ik terug op de driedaagse cursus portretschilderen die ik nu voor de tweede keer heb gevolgd in een ongedwongen en gezellige sfeer. Een hele belevenis was de cursus voor mij daar ik nog nooit een (zelf)portret heb geschilderd. Er waren momenten dat ik de moed dreigde op te geven, maar Govert heeft me gestimuleerd om door te gaan en vooral plezier aan het schilderen te beleven, met als resultaat een paar portretten waar ik trots op mag zijn. Ik heb de smaak van het schilderen te pakken gekregen en bij een volgende cursus ben ik zeker weer van de partij.

Dank je wel Govert voor je geduldige en bemoedigende manier van lesgeven.

– Conny

Klaar voor uw eerste schilderles?

Neem vrijblijvend contact met mij of meld u direct aan

Al meer dan 35 jaar schilder ik portretten en muurschilderingen in opdracht voor bedrijven, organisaties en particulieren.

Contact

Vliegdenweg 11
1406 MX Bussum (Nederland)
T: +31 (0)6 508 75 872
E: info@portretschilder.nl