over

Govert Muijs

PORTRETSCHILDER EN BEELDEND KUNSTENAAR TE BUSSUM

Mijn naam is Govert Muijs ik ben geboren in 1956 te Hilversum. Ruim 30 jaar ben ik gepassioneerd kunstschilder. Om dit vak uit te kunnen oefenen heb ik de opleiding schilderen en etaleren gevolgd aan het Nimeto in Utrecht. Hiernaast is een groot deel van mijn interesse gericht op lesgeven. Om mij hier verder in te ontwikkelen heb ik de onderwijsakte voor tekenleraar behaald. Ik ben bevoegd om op de lagere- en middelbare school les te geven.

Het inspireren en begeleiden van anderen heeft mij altijd aangesproken, daarom bied ik een uitgebreid aanbod aan schilderlessen en cursussen. De onderwerpen voor deze lessen en cursussen verschillen. Van de oude meesters tot portretschilderen. Hier kunt u meer over terugvinden op deze website.

Klaar voor uw eerste schilderles?

Neem vrijblijvend contact met mij of meld u direct aan

Al meer dan 35 jaar schilder ik portretten en muurschilderingen in opdracht voor bedrijven, organisaties en particulieren.

Contact

Vliegdenweg 11
1406 MX Bussum (Nederland)
T: +31 (0)6 508 75 872
E: info@portretschilder.nl